Web dizajn usluge

Naša ponuda

01/

WordPress
Sajt

Detaljnije

03/

Održavanje
sajtova

Detaljnije

Web dizajn usluge - WordPress

WordPress pokreće 43% sajtova koji su trenutno online

Izrada sajta u WordPressu

Izrada sajta u WordPressu predstavlja savršen izbor za Vašu online prisutnost, nudeći Vam profesionalizam, fleksibilnost i bezbednost.

 

Kao stručnjaci u oblasti WordPressa, naš tim posvećenih dizajnera i programera pruža Vam kompletna rešenja za izgradnju i optimizaciju sajta koji će odražavati Vašu viziju i ciljeve. Naše iskustvo i neprestano praćenje najnovijih trendova garantuju da će Vaš sajt biti atraktivan, intuitivan i prilagodljiv različitim uređajima. Pored toga, razumemo važnost brzine i sigurnosti, te primenjujemo najnovije tehnike zaštite kako bismo osigurali da Vaš sajt ostane bezbedan od pretnji.

 

Sa nama, možete biti sigurni da će Vaša investicija u izradu sajta u WordPressu doneti konkurentske prednosti na tržištu i pomoći Vam da ostvarite uspeh u digitalnom svetu.

Izrada Web shopa

Naš izbor za izradu online prodavnica je WooCommerce na WordPress platformi. Ovo je jedna od najpopularnijih ecommerce opcija, a ovo su neki od razloga.

 

WooCommerce dodatak (plugin) se veoma lako instalira i podešava na wordpress platformi. Ima veoma dobru podršku i zdrav source kod.

 

Uz dobre developere mogućnosti sa WooCommerce-om su praktično beskonačne. Možete napraviti prodavnicu koja će pratiti vaš brend i ostvariti vaše poslovne ciljeve.

 

Web shop izrađen na WooCommerce platformi vam daje neograničene mogućnosti kao što su varijacije proizvoda po količini, boji, veličini ili čemu god zamislite. Takođe, mogu se dodati različiti načini plaćanja i dostave.

Web dizajn usluge - Web shop

WordPress i WooCommerce odlična kombinacija za Vaš shop.

Hajde da zajedno stvorimo nešto lepo i korisno.